THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, January 4, 2011



knoe me ? dunno rite . by the way aqu baru je nk cube create blog . first of all biar la aku knal kan dri aku .
as well as u knoe , bia la korang knal aku with AMMAR ANUAR. now i'm 18 and aku student . nk di ringkas kan cerita , aku senang nak berkawan tapi susah nak bekenalan . ^.^ those yg knal aku tahu perangai aku mcam mane . so yang tak tau ,i'll lets u knoe .

-aku tak suke orang yang suke ckap lebih tapi habuk pun tak ade . 
-aku tak suke orang overacting . 
-aku tak suke orang sendawa dpan aku .
-aku tak suke orang yang merendah-rendah kan apa yang orang tu ada .

-aku suke bile orang selalu ambik berat pasal aku . :P
-aku suke bile orang suke prangai n care aku berkawan .
-aku suke bile reanna ajak aku merambu plus karoke . love yaww ! 
-aku suke bile nak dress up . reanna boleh ajar care nak dress .. :DD


FAVOURITE : karoke , merambu dgan motor , begadoh dengan kembar aku , tengok tv , makan , online ,
                        shopping n etc :P
ahah ! lupe plak .. aku stay dekat selayang baru and aku bekas pelajar sekolah tinggi selayang baru ..(mcm student dlam komik manga pulak .. h0h0)



actually aku ade twins . aku selalu gadoh dgn die . even hal kecik pun kitorang boleh gdoh. tapi best bile kitoang gadoh . time kecik-kecik dlu kalaw gaduh , die nanges aku pun nanges skali . hehe . pic kat atas ni mase pegy OU dengan reanna,ijad,adi, and amir . baju yang amir pkai tu aku pnye n baju yang aku pakai tu die pnye . kdang-kdang kitoang slalu gado psal bju. aku mlas nk bg die pnjam bju aku . naty die bkan nye nk basoh . die lempar je kat dlam bakul . HATE IT !.. tapi aritu dye rilex je .. HAHA :D

ahaa .. ni lha REANNA yang aku selalu dok sebot tu . huhu . die ni kawan baek aku since form 3 lagi . smpai skang kitorang contack n aku eppy ble mmber ngan die . mse form 1 n form 2 dlu kitoang selalu gadoh . mse tu die ade group die n aku ade group aku sniri . group aku pikir yang die n group-group die budak liar .. mmg kitoang slalu gado arr time tu . pastu mse form 3 aku tak expect satu kelas dgn die .. since dari situ kitoang jdi member smpai rapat sangat-sangat. kalaw merambu aku selalu ajak die . kadang-kadang smpai pagi bute baru kitoang blik. aku ingat lagi mse form 3 kitoang bru je pegang moto..konon-konon nak pegi shopping kompleks dekat SELAYANG MALL naik motor. biase la budak baru nak up kan .. tak sampai lagi kat selayang mall tu kitoang dah kne kejar polis . mmg klaka gile time tu . kalaw bleh rakam incident mase tu mmg tak tido malam la korg jwab nye sbb kelaka sangat-sangat. lagi2 muka kitorang mase kene kejar polis tu dah mcm ape ntah . HAHA :DD . now kitoang dah grow up .. hehe .
                                                                    AMIZATUL AIDA
INTAN ZULAIKHA
SITI NURHIDAYAH

haa .. ni lha member aku . urm mesty korang tertanye-tanye npe mmber aku sume pompuan . actually aku snang bile kawan ngan dorang . aku ade member laki tapi xberapa nak ngam sangat lha . dengan dorang ni pon aku selalu gak merambu . hehe . AMY , korang tengok mcam ayu je tapi rock gile . kalaw die bwak moto habes terbang helmet-helmet . aku kenal die since reanna ajak aku lepak ngan die mse form 5 . last-last kitoang jdi rapat . INTAN and DAYAH aku kenal mase form 3 . dorang semue ni bijak-bijak belaka .. sampai tang aku hancoss. kalau aku ade masalah aku mesti bagitau intan . dayah aku xkan bagi tau sebab die duduk jaoh sangat . hehe . aku selese member dengan dorang ni sbb kepala otak dorang same mcm mcam kepala otak aku . kire nye boleh ngam la.. 
so the best word that i will say for my friends is SAYANG KETATKETAT kat korang .
last word : biar ramai kawan jangan ramai lawan :P 
~the end~

0 comments: